AMA East Coast Hare Scramble

November 11th, 2018

 

This will be a GP Format Race.

AMA East Coast Hare Scramble

Race 1 – 8:00-8:45 AM – (1) 45 Minute Moto – National Track and Partial Woods

  • 65cc – 10-11
  • 65cc – 7-9
  • Trail 7-10, Girls 9-11

Race 2 – 9:00-9:30 AM – (1) 30 Minute Moto – National Track and Partial Woods

  • 4-6 50cc
  • 7-8 50cc

 

Race 3 – 9:45-10:30 AM – (1) 45 Minute Moto – National Track and Partial Woods

  • Super mini 12-15
  • 85cc – 12-15
  • 85cc – 7-11
  • 11-15 Four Stroke
  • 11-15 Girls

 

Race 4 – 10:45-11:45 – (1) 60 Minute Moto – National Track and Full Woods

  • C Open
  • C 250
  • C 200
  • C Senior, C Vet
  • Masters, Super Senior
  • C Women

 

Race 5 – 12:00-1:00 PM – (1) 60 Minute Moto – National Track and Full Woods

  • A 125
  • B Open
  • B 250
  • B200
  • A Senior, A Vet
  • B Vet, B Senior
  • A/B Women

 

Race 6 – 1:15-2:15 PM – (1) 60 Minute Moto – National Track and Full Woods.

  • Pro/AA
  • A Open
  • A 250
  • A 200

Pricing

  • Friday/Saturday + Sunday Gate Fee $20*
  • Sunday Gate Fee $5
  • 50cc Class $30
  • 65/85cc Class $35
  • All B/C Classes including Masters & Super Senior $40
  • All A Classes $45
  • All Pro Classes $50

 

Camping

  • Camping Night Rate……………………………………..$15.00
  • Camping Weekend Rate…………………………………$25.00 for Friday and Saturday Night
  • Camping Night Rate with Electrical Hook-up…………$40.00
  • Camping  Weekend Rate with Electrical Hook-up……$70.00